Primer Concurs de Fotografia Diabòlica (BASES)

Entitat organitzadora: Diables de Lleida.

Temàtica: Diables de Lleida a les festes de maig de Lleida del 2015.

Data límit de presentació: 11/05/2015.

Premis: una estada en una casa rural i dos lots de productes de Diables de Lleida.

Presentació: publicació a Instagram amb l’etiqueta #FotografiaDiabòlicaLleida.

 1. Podran participar en el concurs totes les persones que ho desitgin, excepte membres de la Junta Directiva, que podran publicar imatges però aquestes no entraran a concurs. Els participants hauran de ser seguidors del compte d’Instagram @diablesdelleida.
 2. El tema de les fotografies girarà al voltant de les actuacions que realitza Diables de Lleida durant les festes de maig de 2015: correfoc infantil, atabalada infernal, correfoc i ball de diables. Es poden consultar els horaris d’aquestes actuacions al nostre calendari.
 3. Les fotografies s’hauran de publicar a Instagram amb l’etiqueta #FotografiaDiabòlicaLleida. L’últim dia que s’acceptaran fotografies és el dia 11/05/2015.
 4. S’admetran un màxim de tres fotografies per participant i, aquestes, podran ser tant en color com en blanc i negre. En cas de que algú publiqui més de tres fotografies entraran a concurs les tres que s’hagin publicat abans.
 5. No s’acceptaran collages que incloguin més d’una fotografia en una mateixa publicació.
 6. La fotografia guanyadora serà la que tingui més likes el dia 13/05/2015 a les 21:00. S’avisarà al guanyador per missatge directe i s’anunciarà qui és a través del compte @diablesdelleida d’Instagram, així com en d’altres comptes del grup en altres xarxes socials, com Facebook o Twitter. En cas d’empat, els guanyadors els decidirà la Junta Directiva. Una mateixa persona no podrà guanyar més d’un premi.
 7. Els premis del concurs són els següents.
  1. Primer premi: estada en una casa rural.
  2. Segon premi: lot de productes de Diables de Lleida.
  3. Tercer premi: lot de productes de Diables de Lleida.
 8. Podrem utilitzar les imatges guanyadores, tot reconeixent l’autoria de les fotografies i sense cap finalitat comercial.
 9. La participació en aquest concurs comporta l’acceptació total d’aquestes bases.

Si teniu qualsevol dubte no dubteu en contactar amb nosaltres.

Posted in General.