Diables de Lleida

Diables de Lleida és l’eix vertebrador de Lo SOTRAC, la secció que agrupa més socis i amb la que us oferim la majoria d’espectacles.

Una nit amb un correfoc de Diables de Lleida és sinònim de foc, sofre, fum i, sobretot, molta festa. Els nostres correfocs es caracteritzen per començar amb una cercavila amb carretilles, petards, escopidors de foc… i per acabar amb un gran espectacle en una plaça, amb forques i efectes variats, traca final, focs d’artifici… Depenent de l’espectacle també incorporem malabars amb foc, ràpels, la presència de Lo Drac Carrincló i una actuació de La Devil’s Band animant l’espectacle final. A tots els nostres correfocs ens acompanya el FLIPA, la secció de percussió tradicional del grup.

Actualment estem realitzant unes 10-15 sortides anuals, sobretot per la zona de Lleida i per la Franja de Ponent, tot i que també fem sortides per la resta de Catalunya i per altres indrets sempre que en tenim ocasió, i és per això que ens agrada tant fer intercanvis amb colles d’arreu, per tal de poder experimentar la manera de fer d’altres colles, per aprendre, compartir i gaudir d’una experiència diferent, cremant fora de casa. Així que ja sabeu, si voleu realitzar un intercanvi amb nosaltres només heu d’enviar-nos un missatge!

FOTOGRAFIES